FORM

Berminat membeli produk kami?
Sila isi form yang di sediakan.
Email anda akan di balas dalam masa 24 jam.
Sebarang kesulitan emailkan di sales@midvill.com.my
untuk ' serius buyer only'


Customer :
Name:
Email Address:
Contact Number :
Address :
Item Name, Item Code, & Quantity :
Payment Method :
Delivery Method :
Tempoh Bayaran :
Alternatif Code (Jika barang order kehabisan stok) :
Komen / Pertanyaan / Cadangan :
This contact form was created by Freedback.


TERMA DAN SYARAT

1) Bayaran boleh dilakukan selewat-lewatnya 3 hari selepas booking. Sekiranya pihak Mid Vill tidak mendapat sebarang kata putus mengenai pembayaran, barang tersebut menjadi availabe kembali.

2) Customer tidak boleh order barang yang sudah SOLD OUT kerana barang tersebut telah tiada dalam stok Mid Vill.

3) Barang yang customer order boleh booking dalam masa 4 hari. Lebih dari 4 hari, barang tersebut kembali AVAILABLE untuk customer lain.

4) Pihak Mid Vill perlukan bukti pembayaran bagi membuat pengesahan. Bukti Pembayaran boleh di lakukan secara MMS/Whatsapp di 016-7236229 / 016-7335196 (Sabrina/Shikin) atau attach file emailkan sales@midvill.com.my

5) Barang akan di pos selepas pihak Mid Vill menerima bukti pembayaran. Pengeposan akan di jalankan pada hari isnin dan khamis sahaja.

6) Pihak Mid Vill tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang kerosakan atau kehilangan mahupun kesilapan alamat semasa barang di poskan. Ini kerana pihal Mid Vill akan mengikut butiran yang customer berikan.

7) Barang order yang telah sampai pada pemilik adalah hak milik pemilik dan tidak boleh depulangkan atau di bayar ganti rugi.

8) Sekiranya customer berada berdekatan dengan Syarikat Mid Vill, bolehlah datang ke syarikat kami untuk memilih sendiri pakaian yang disukai, serta boleh membuat pembayaran terus di No.4A, 1st Floor, Jalan 10/28, Perjiranan 10, Taman Air Biru, 81700 Pasir Gudang. Johor.

Terima Kasih Kerana Melawat Blog Kami,
Singgah Shopping Sebentar di sini..